Elpumps BP 1/4

A ház körüli munkálatok minden bizonnyal sokaknak okoztak már nem is kis fejtörést, de természetesen mindenre van megoldás. Az Elpumps BP 1/4 remekül megállja a helyét több különböző helyen egyszerre. Az köztudott, hogy leginkább mélyebb kutakhoz lett ez a típus kitalálva. Ennek tekintetében, alkalmazható fúrt csőkutak vizének felszínre hozatalára, nagyobb területek árasztásos művelésére, valamint szórófejes öntözésre szintén kiváló.

Többségében az egyes alkatrészek is remekül ellenállnak a korróziónak, illetve a szárazonfutással sem lehet gond, hiszen üresen nem működőképes. A kétéves garancia rendkívül kecsegtetően hangzik, így ez tovább növelheti az Elpumps BP 1/4 szivattyú értékét. 230 V feszültség szükséges az üzemeléshez. 35 Celsius fokos vizet képes tárolni.

Rozsdamentes acél az anyaga és rézötvözetből készülnek a csőbúvár szivattyú egyéb részei. Bármilyen felhasználási területen, ahol használatba lesz helyezve, határozottan okos döntésnek bizonyul majd az Elpumps BP 1/4 szivattyú.