Vízszűrős kulacs

Nem túl előnyös, ha klóros csapvizet iszunk. Jobb lenne, ha inkább a szűrt víz mellett tennénk le a voksot. A vízszűrős kulacs nagyon praktikus találmány, hiszen a segítségével könnyen ki lehet vonni a vízből a káros anyagokat. Az Ökopolc weboldalán egyáltalán nem ütközik akadályba a vásárlás.

600 milliliteres változat megrendelésére van lehetőség. A vízszűrős kulacs korongokkal együtt vehető meg. A vétel esetén kapunk egy egész csomagot, amiben összesen nyolc darab korong található. Körülbelül 20 l víz átszűrésére elegendő.

Az ára kedvezményes, tehát még most érdemes leadni a rendelést az interneten. A praktikus méretének köszönhetően, könnyen elfér a táskában. Akár a gyerekek is magukkal vihetik az iskolába. A rajta lévő kupaknak hála, elkerülhető a szivárgás. Kék és zöld színben lehet megvásárolni.

A használata egyáltalán nem bonyolult, hiszen csak bele kell áztatni néhány percre a vízbe a korongot, majd bele kell rakni a vízszűrős kulacsba. Ezt követően pedig már nyugodtan lehet belőle inni.