Online pénztárgépek
Online pénztárgépek

Mint minden területen, az üzleti életben is használni kell a kasszagépeket, mivel ezek segítségével nyomon tudjuk követni az árukészlet és a bevétel alakulását. A pénztárgépek olcsó mivolta annak is köszönhető, hogy a www.penztargepuzlet.hu weboldalon találunk az új termékek között használtakat is. Azonban, ami használt szerkezet az is kifogástalan minőségű és garanciális állapotban van.

Ezen termékek közül a következő márkákból válogathatunk: Optima, Fiscat NEON+, Termol M, Novatek-N és Euro 150TE Flexy. A berendezéseknek az ára 100 000 Ft felett mozog, azonban az akcióknak köszönhetően nem sokkal haladja meg ezt az összeget. A weboldalon a pénztárgépek opciók közül megtalálhatjuk mindezeket a márkákat és ha valamelyik megtetszik, akkor egy klikkeléssel megtekinthetjük a tulajdonságait.

A különböző nyomógombos Cherry illetve szilikonos termékek is megtalálhatóak, ami a felhasználók igényeihez vannak igazítva. Az olcsó pénztárgépek közül van, amelyik beépített akkumulátorral rendelkezik, amivel rugalmasságot kölcsönöznek a használóiknak.