Elektromos íróasztal

Ha a munkában egész nap számítógép előtt ül, akkor fontos, hogy ne csak a széke, de az asztala is az Ön igényeinek megfelelő legyen. Ugyanis nem elég, hogy kényelmesen üljön, a számítógépnek is ideális magasságban kell lennie ahhoz, hogy komfortosan tudjon dolgozni.

Azonban ezt csak az elektromos íróasztal tudja maximálisan biztosítani, hiszen a standard méretek alapján készült bútorok csak keveseknek felelnek meg. Ha pedig első ránézésre passzolnak is az Ön magasságához, nem teszik lehetővé, hogy változtasson, amennyiben kicsit más pozícióban jobban érezné magát.

Ezzel szemben az elektromos íróasztal bármikor átállítható, ha egy kicsit lejjebb vagy feljebb emelné a gépet, mert már elállt mindene az órák óta tartó gépeléstől. A comfortable.hu oldalon megtalálható dupla és tripla motoros elektromos íróasztal modelleknek a magasságát és a dőlésszögét is igény szerint változtathatja, és ha munka közben módosítana valamit ezeken, azt is pillanatok alatt, gyakorlatilag a feladata abbahagyása nélkül megoldhatja.