elakadásjelző háromszög

A rohanó életmódunkhoz hozzátartozik, hogy igyekszünk időben érkezni mindenhová. Nem meglepő tehát, hogy a legtöbb családban található legalább egy autó, de gyakran ennél több is. Az óriási forgalom miatt egyre gyakoribb, hogy baleset vagy műszaki hiba következik be. Amikor ez megtörténik, az elakadásjelző háromszög fontos tartozéka a csomagtartó elemeinek.

Nem csupán praktikumról van szó, ugyanis konkrét jogszabály írja elő ennek a jelenlétét és szükség esetén való alkalmazását. Azt is érdemes tudni, hogy általában 2 darab elakadásjelző háromszög az, amire szükség van. Az autó elé és mögé is ki kell helyezni, megfelelő távolságra. Összehajtogatva, kis helyen elfér és általában külön dobozban található.

Ellenálló anyagból készül, így nagyon sokáig gond nélkül alkalmazható. Fényvisszaverő felületének hála, könnyedén észrevehető. Az elakadásjelző háromszög mindig legyen kéznél, mert sohasem lehet előre tudni, mikor lesz rá szükség! Amennyiben nem tudjuk, hogy merre lehet kedvező áron beszerezni, akkor a netpolc.hu felületen megtaláljuk ezt a hasznos kis eszközt.