láthatatlan kerítés

Sokak nem mernek szép, rendezett kertbe fektetni, mert a kutya úgyis tönkreteszi, megrongálja a területet. A láthatatlan kerítés telepítése gyors és a föld alatt elvezetve teljesen észrevehetetlen. A megfelelő eszköz kiválasztása előtt, több szempontot is figyelembe kell venni. Ilyen lehet a környezet, ahol a berendezést alkalmazni szeretné, vagyis fém mellett vagy víz közelében használná.

Mindegyik problémára megoldást talál a webáruházunkban. A kutyájának azonban időbe telik, hogy megszokja a láthatatlan kerítést, így nagyon figyelmesen kell hozzászoktatni és semmiképpen sem szabad tovább használni, ha a bőrén pirosodást észlel.

Ennek oka lehet, hogy nem a hozzáillő impulzus erősséget választotta, illetve nem megfelelő a zónakonfiguráció. Ezt egyszerűen át lehet állítani a szerkezeten, tehát, ha a zónát szélesíteni szeretné, akkor a hullámokat erősíteni kell, ha keskenyebbé tenné, akkor csökkenteni kell a jelzéseket. Ezzel meghatározza, hogy mikor adja le az első jelzést. Tehát a láthatatlan kerítés valóban hasznos.