Víz tisztítása

A legtöbb tudatos család bevásárlóközpontokból szerzi be az ivóvizet, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy a vezetékes vizek javarészt kevésbé kedveznek az egészségnek. Azonban bele kell gondolni abba is, hogy mosogatáskor és többnyire főzéskor is ezt a folyadékot veszik igénybe.

A víz tisztítása manapság könnyű folyamat, hiszen a professzionálisan kifejlesztett vízszűrők tökéletesen végzik el a dolgukat. Azokat az összetevőket, amelyek abszolút nem kedveznek az egészségnek – ilyen a klór, a só, a vegyi anyagok, a vírusok, a baktériumok, sőt a gombák is – kíméletlenül pusztítják el, azonban a jótékony részecskéket, mint például a kalciumot, meghagyják a vízben.

A víz tisztítása mind a konyhában, mind a fürdőszobában tökéletesen kivitelezhető. A www.vizbaratok.hu weboldalon mindkét említett helyiségbe kapható vízszűrő. Talán a fürdőszobaira sokan csak legyintenek, hiszen a főzésnél alkalmazott folyadék jóval lényegesebb, azonban a tisztálkodásnál felhasznált csapvíz is tiszta kell legyen.