Behatolásgátló kerítés

Ezek a rendszerek elsősorban ellenállóak kell legyenek, viszont a tervezésnél figyelembe vették az esztétikai szempontokat is. Pontosan ezért, a Dirickx kerítés mindegyike esztétikus külsővel bír.

Hogyha arra van szükség, akkor személyre szabható modellek kialakítására is adott a lehetőség, ami magában hordozza a kitűnő dizájnt és a védelmi feltételeknek is eleget tesz egyszerre. Szabadtéri rendezvények alkalmával nagyon hasznos egy mobil kerítésrendszer kialakítása, ami könnyedén összeállítható, majd az esemény végén ugyanilyen egyszerűen szétbontható.

Ennek a bérlésére is van lehetőség. A táblás kialakítású Dirickx kerítés ellenálló és erős védvonalat képez a körbeépített épület, terület körül. Biztosak lehetünk benne, hogy hatékonyan vissza fogja tartani azt, aki át akar majd jutni rajta.

A tekercses kerítések is nagyon népszerűk, főleg térválasztóként, így a kisebb-nagyobb kertek körül kényelmesen alkalmazhatóak. A Dirickx kerítés számos kiegészítővel együtt, baráti áron van jelen webáruházunk kínálatában.