Szocpol helyett CSOK igényelhető júliustól
Szocpol helyett CSOK igényelhető júliustól

A régen Szocpolként ismert családi otthontámogatási kedvezmény 2015 júliusa óta új néven vonult be a köztudatba. A jelenleg CSOK rövidítésként ismert otthonteremtési támogatás bankonként igencsak eltérő lehet, így ha Ön a támogatás megigénylésén gondolkodik, mindenképpen kérjen szakszerű segítséget.

A jelzalog.com éppen arra specializálódott, hogy segítse az ügyfeleket a kényes kérdésekben, így ha a CSOK kapcsán is felmerülnének bizonyos kérdőjelek, úgy a vállalat tapasztalt és szakértelemmel rendelkező munkatársai készséggel állnak majd a rendelkezésére.

A CSOK kapcsán tudni érdemes, hogy a Szocpolhoz képest néhány alapvető változás állt be júliustól, ennek értelmében bővült a jogosultak köre. A jelzalog.com csapata az új lakás, használt lakás építés és bővítés kapcsán tud betekintést nyújtani a támogatás részleteibe.

Ha már vannak elképzelései a támogatást illetően, akkor miután az oldalt alaposan átnézte, kattintson a megfelelő linkre, ahol az Ön számára releváns tartalom jelenik meg, így lehetősége van személyre szabottan az adott kedvezményt is részletesen megismerni.