fonyódi szállás

Ősszel a természet új ruhába bújik, egy színesebbe és picivel ridegebbe. A szemet gyönyörködtető színkavalkád sokakat arra buzdít, hogy felderítsék a természet adta gyönyöröket és egy kicsit elbújjanak a város zajától. A fonyódi szállás az avarillatú erdőket, a ragyogó fényeket, a friss levegőt, tehát az ősz igazán szerethető oldalát biztosítja.

Habár sokan a nyárral azonosítják ezt a balatoni települést, nem vitás, hogy ősszel is kiélvezhető teljes pompájában. A fonyódi szállás azoknak kedvez, akik a környező hegyekre szeretnének feljutni, kiélvezve a csodálatos kilátást. A Balaton egyik legszebb panorámáját nem máshol, mint a fonyódi hegyekről lehet megpillantani. Mindkét magaslati ponton kilátótoronyból is élvezhető az elterülő magyar tenger gyönyörű vidéke.

A fonyódi szállás közel van a legtöbb olyan helyszínhez, amit kötelező meglátogatni. Nem szabad kihagyni a Vár-hegyet és a Sipos-hegyet, valamint a bélatelepi híres villasor alatti panoráma sétányt sem. A fonyódi szállás egy olyan élményt nyújt ezen helyeknek köszönhetően, amikre mindenki örömmel gondol majd vissza.