Biztonságos testheveder

Ha munkavédelmi eszközökről van szó, akkor természetesen a biztonság a legfontosabb, de az sem elhanyagolható szempont, hogy mennyire kényelmesen tudjuk végezni a feladatainkat.

Igazán bőséges testheveder választékkal várjuk kedves vásárlóinkat, amelyeket kötéltechnikához, mászáshoz emelkedéshez és mentéshez, munkahelyzet beállítóként vagy személyi leesés-védelmi eszközként használhat. Minden testheveder többféle méretben kapható, 5700 forintos ártól és olyan is van, amihez akciósan hozzájuthat. A maximális kényelem érdekében lélegző és antibakteriális anyagból készültek, a deréknál, hátnál, vállnál és lábnál ergonomikus kialakításúak, a D-gyűrűk elhelyezkedései pedig lehetővé teszik a gyors váltást a leesés-védelmi szerkezetek egyes részei között.

A gyűrűk különleges alumíniumból készülnek, hogy a legjobb minőséget nyújthassák a kisebb súly mellett, a csatok meg rozsdamentes anyagból vannak. A testheveder képes biztosítani Önnek, hogy a munkáját biztonságban és kényelemben végezhesse, nagy magasságokban is.