Bécs értékei
Bécs értékei

Manapság rengeteg honfitársunk látogat el az Osztrák-Magyar-Monarchia egykori fővárosába, Bécsbe. A helynek sikerült megőriznie a rá vonatkozóan jellemző hangulatát, éppen ezért a belvárosban, egyes pontokon úgy érezhetik magukat a turisták, mint akik a múlt századba csöppentek volna vissza.

Bécs értékei nem koptak el az évszázadok során, ezért a város látogatói rengeteg érdekességet nézhetnek meg ezen a helyen. A városnézést tanácsos a belső kerületekben kezdeni, ahol a Rathausplatzot, a Ringet, az Operát és a Parlamentet lehet megtekinteni. Bécs értékei közül nem szabad még kihagyni a Schönbrunni-kastélyt sem, ami az egyik külső kerületben várja a látogatókat.

Azt is meg kell említeni, hogy télen különös varázsa van a fővárosnak, hiszen november közepétől egészen karácsonyig nyitva tartanak a karácsonyi falvak, amelyeknél remek hangulatban lehet vásárolgatni.

A standok kétségtelenül Bécs értékei közé tartoznak, tehát ha valaki advent közeledésével az osztrák főváros közelében jár, annak szinte kötelező betérnie ide. Ha Ön érdeklődik Bécs iránt, akkor nyugodtan jelentkezzen az Euro-Travel Utazási Iroda által rendezett programokra, mert garantáltan nem fogja megbánni, hogy meglátogatta a nyugati szomszédunkat!