virágkaspó

Amikor úgy érezzük valami hiányzik, hogy igazán otthonosan érezzük magukat egy lakásban, akkor gyakran a különféle növények felé fordulunk. Az csak egy dolog, hogy megvásároljuk a megfelelő fajtát, de mielőtt itt megállnánk, ne feledjük, hogy az elhelyezésére is gondolnunk kell! Általában azzal szembesülhetünk, hogy a tartó, amiben hozzánk kerül már túl kicsi, ezért szükséges egy másik virágkaspó, amibe átültetjük.

Ennek nemcsak támasztó szerepe van, de még egyéb funkciókat is ellát. Rengeteg változatot kaphatunk, mérettől, formától, színtől függően. A teljesség megteremtése érdekében, a virágkaspó harmonizáljon a környezettel!

Legyen optimális a befogadóképessége, mert a túl kicsi, könnyen elborulhat és a növény sem fogja jól érezni magát benne, miközben az aránytalanul nagyban elvész a lényeg. A virágkaspó balkonra, teraszra, járda mellé ugyanúgy kihelyezhető. Bátran gondolkodhatunk szettekben, mert így adott helyiségeket bizonyos stílus jegyében rendezhetünk be, a természet apró elemeivel.