horgolásminta

Napjainkban újra sokan űzik a horgolást. Igazi kikapcsolódás színpompás fonalakból létrehozni valamit. Ha kifogyunk az inspirációkból, a horgolásminta lehet a segítségünkre. A sapkáktól kezdve, a táskákon át a kardigánig, szinte mindenhez találunk segédletet.

Egyes webshopok értékesítenek olyan szetteket, amelyek tartalmazzák a horgolni kívánt kiegészítő vagy ruha minden szükséges kellékét, alapanyagát, természetesen a horgolásminta sem hiányozhat mellőle. Alapanyagunkat tekintve találunk igazi kuriózumokat is a fonalkínálatban. A különleges moher alpaka fonalból készült termékekkel élmény az alkotás. Strapabíró és puha, kellemes anyagok. A fonalak elitjeinket számítanak. Prémiumminőségű termékek. Közkedvelt a pamut és selyem fonal is. Idén divat a Föld színeivel dolgozni, ami a barna sokféle árnyalata.

A horgolásminta kavalkádból válogathatunk ez alapján is. A horgolás olyan hobbi, ami segít ellazulni a rohanó hétköznapokon. Kapható festhető termék is. Alkossunk saját színeket, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen!