Babzsákfotel töltelék

Lehet, hogy a babzsákfotelünknek már nem túl jó a tartása. Ilyenkor nem kell automatikusan vennünk egy újat, mert lehetőség nyílik a benne lévő polisztirol gyöngyök kicserélésére is.

A babszem.hu weboldalon kapható babzsákfotel töltelék igen jó minőségű, tehát érdemes megvásárolni. A benne lévő, polisztirol gyöngyök képesek felvenni a test formáját. Eldönthetjük, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget töltünk a huzatba. Akár 500 literes változatban is lehetséges a megrendelés.

A babzsákfotel töltelék egy zsákban kerül kiszállításra a megadott címre. Figyelembe kell venni, hogy a mérete igazán nagy, ezért nem tanácsos belőle sokkal többet rendelni, mint ami a fotelbe belefér. Nem feltétlenül érdemes a postára rendelni, mert nem mindig egyszerű a hazaszállítása.

Jobb, ha inkább házhoz jön, hiszen a későbbiekben a maradék tárolását is meg kell oldani. A babzsákfotel töltelék kedvező áron vehető meg. Nem túlzottan tömörödik, ezért kényelmes a rajta való üldögélés. Nem mindegyik benne lévő gyöngy tökéletesen kerek formájú.