Magával ragadó hatás

Ahogy a neve is mutatja, a hatása nagyban befolyásolja a végeredményt. Akár több napon keresztül is érezhető. Számos szempontból lehet előnyös és csak olyanoknak ajánlott, akik ki akarják élvezni a szex örömeit egyetlen kapszula beszedésével, két vagy három napon át.

Az XXL Powering keringésre gyakorolt hatása bizonyítottan pozitív. Minden tekintetben fokozza a test fizikai és szellemi teljesítőképességét. A használata során megfigyelhető az erőnlét növelése és a hatalmas szexuális étvágy.

Olyan eseteket is feljegyeztek, hogy az XXL Powering beszedése után 1-2 órával látványos volt a pénisz növekedése, a két aktus közötti idő pedig alaposan lerövidült.

A több napon át érezhető hatás a hatóanyagok lassú felszívódása miatt van. A lebomlása során fokozott adagokban kapjuk a potencia növeléséhez szükséges mennyiségeket. Mivel javítja az idegrendszer központi funkcióit, ezért azoknak is ajánlott az XXL Powering, akik ki vannak téve a mindennapi stressznek és ezért nem következik be náluk a megfelelő időben a merevedés.