Oleo-Mac sövényvágó

A kertben, a pázsit rendszeres nyírása mellett, előfordulnak másféle feladatok is, amilyen a bokrok, bozótok megregulázása. A gyorsan növekvő fás szárú növények révén, némi kreativitással igen jó kerítések készíthetőek, de akár folyosók kiképzésére is megfelelnek. A karbantartás viszont fontos, amiben kulcsszereplőként az Oleo-Mac sövényvágó vehet részt.

Ennek a márkának több típusa áll rendelkezésre, így mindig az egyedi igényeknek megfelelőn lehet válogatni közülük. A teljesítmény általában alapvető, amit érdemes előtérbe helyezni, de a méret és a vágórész kiképzése sem lóghat ki a sorból. A Oleo-Mac sövényvágó esetében, a minimum 600-700 Wattos kivitelekre érdemes figyelmet összpontosítani, mivel ezek éppen megfelelnek a magasabb igénybevételnek, de mégis kellően könnyűek és kis helyekre ugyanúgy beférnek.

A bozót lehet esetenként nagyon sűrű, aminek leküzdésében az acélkések végeznek remek munkát. Az Oleo-Mac sövényvágó család elektromos és benzinmotoros változatai garantáltan megszolgálják a bizalmat. Nem fog csalódni a magas hatásfokukban!