maxiszoknya

A szoknyák sokszínűsége vitathatatlan. Hosszú, rövid, sportos, elegáns, farmer, mini, midi, bőr, ezek mind szoknyák és a felsorolás nem is teljes! A maxiszoknya mellett voksolók olyan ruhadarabot választanak, ami egyszerre lehet visszafogott, nőiesen vonzó, de igen vagány viselet is!

Ha maxiszoknyára gondolsz, talán először egy tengerparton viselt könnyű, színes nyári darab jut eszedbe, ami nem meglepő, mert közkedvelt viselet a forró hónapokban. Viszont napjainkban már kötött változatban is beszerezhetsz egyet és viselheted a karácsonyi vacsora során. Tökéletes párost alkot egy rövidujjú blúzzal. Őszi viseletre is találsz alternatívát maxiszoknya téren, például farmerből. A szín, minta és szabásvonal szinte végtelen, így garantáltan találsz az alakodnak és stílusodnak megfelelőt.

Kombinálhatod különféle kiegészítőkkel. Habár a sokat mutató miniszoknya máig népszerű, főleg a fiatalok körében, a trendek egyre inkább az ízléses női megjelenés irányába mozdulnak. A hölgyek alapdarabja kell legyen a maxiszoknya.