Az iRobot Scooba sok érzékelővel rendelkezik
Az iRobot Scooba sok érzékelővel rendelkezik

A különféle nagyszerű szerkezeteknek köszönhetően az emberek élete ma már sokkal komfortosabb, mint régen. Az iRobot Scooba lehetővé teszi a hatékony padlófelmosást, amire talán még a legerősebb vegyszerek sem képesek. Ez a nagyszerű szerkezet már csak azért is fantasztikus, mert tevékenységéhez semmi egyéb nem szükséges, mint tiszta víz.

A tartályba feltöltött folyadékot a gépezet permet formájában juttatja a tisztítandó padlófelületre, és azt azután a modern 3 lépcsős funkcióval tisztítja meg. Az iRobot Scooba egyes típusai még arra is képesek, hogy a padlót megszárítsák, de az alapfelszereltséggel rendelkező szerkezetek sem hagynak túlzott nedvességet maguk után.

Talán a hagyományos felmosáskor sokkal több víz marad a padlón, mint amennyit ez a szerkezet generál. Az iRobot Scooba minden olyan felületet képes megtakarítani, mint amelyeket a hagyományos felmosók is, ilyen például a parketta, kő, márvány és a linóleum is. Ezek a nagyszerű robotok azért sokkal hatékonyabbak, mert mindig tiszta vízből dolgoznak.