eurovit d-vitamin

A D-vitamin nagyon fontos a szervezetnek, ugyanis hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges izomfunkció, csontozat és fogazat fenntartásához. A napsütésből is hozzájuthatunk, de télen erre kevés az esély, az Eurovit D-vitamin viszont nagy dózisban biztosítja számunkra ezt a nélkülözhetetlen anyagot.

Sajnos, a magyar lakosság több mint 60%-nál nem az említett vitamin szintjének normál fenntartásáról kell gondoskodni, hanem a D-vitamin hiány pótlásáról. Ennek megelőzésére napi 1600-2000 nemzetközi egységnyi D-vitamin javasolt. Az agnespatika.hu webáruház kínálatában megtalálható Eurovit D-vitamin tablettából már 1 darab biztosítja a 2000 nemzetközi egységnyi D-vitamin bevitelt.

Egészséges táplálkozással és megfelelő mennyiségű napfényen való tartózkodással nyáron biztosítani tudjuk ezt az adagot, de a napsütéses időszak elmúltával a készlet 6 hét alatt lemerül, tehát pótolni kell. Ekkor siethet a segítségünkre az Eurovit D-vitamin, a maga napi 2000 nemzetközi egységével, hogy ne legyen baj.