eucerin

A termékek teljes mértékben eleget tesznek az elvárásoknak, valamint a bőrgyógyászati normáknak. Az Eucerin kiemelkedő szerepet tölt be a bőrápolás világában. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a márka több mint 100 éves múltra tekint vissza. Az ikonikus Aquaphor regeneráló kenőcs 1925-ben jelent meg a piacon és a népszerűsége a mai napig töretlen. Ez a gyártó egyik legközkedveltebb készítménye.

A sikerét leginkább a vízmentességének és az univerzális felhasználhatóságának köszönheti. Az Eucerin Dermo Pure egy hármas hatású szérum, ami számos előnnyel bír. A thiamidol összetevőjének hála, ápolja és jó eséllyel eltünteti az akné következtében kialakult foltokat. A szalicilsav tartalmának tudható be az, hogy védelmet nyújt a pattanások ellen.

Az állagának köszönhetően nem hagy zsíros, ragacsos érzetet és kifejezetten gyorsan felszívódik. Antibakteriális és csak enyhén illatosított. Az Eucerin krém tárolása 25 C alatt javasolt, napfénytől és nedvességtől védett helyen. A használata este esedékes, megtisztított arcbőrön. A tápanyagcsatorna jólétéért azzal tehet a legtöbbet, ha egészséges életmódot folytat.

A bélrendszer megfelelő működése nagyon fontos, mivel szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel és az egész szervezettel. Ha nem tudja tökéletesen feldolgozni az ételeket és az italokat, akkor fokozott bélgázképződés, gyomorégés, hányinger, székrekedés, hasmenés és hányás jelentkezhet.

Szerencsére létezik néhány házi praktika, amelyekkel javíthat a helyzeten. Az egyik jól bevált módszer nem más, mint a pihenés. A bélrendszer támogatásához helyesen kell étkezni. Ha rostokban gazdag ételeket fogyaszt, azzal megakadályozhatja a székrekedést és a puffadás kialakulását.

Kerülni kell az erősen fűszeres fogásokat, a kávét, az alkoholt és a sülteket. Amennyiben van rá lehetősége, részesítse előnyben a probiotikumban bővelkedő joghurtot, kefirt, savanyú káposztát és erjesztett ételeket! Ezeken kívül, a bélrendszer a sportolást is meghálálja, mivel a mozgás növeli a jótékony bélbaktériumok számát és támogatja a mikroorganizmusokat.