esküvői hajdíszek

Sok kultúrában a hajfonatok rengeteg jelentést rejthetnek. Magyarországon leginkább az esküvői hajdíszek kapnak kiemelt szerepet és egy közös célt szolgálnak: a menyasszony díszítését.

Szinte minden nő életében a boldogító igen kimondása a legfontosabb, ahol alig várják, hogy ehhez a csodálatos új fejezethez érjenek. Egy lagzin azonban rengeteg dologra kell figyelni, ami nemcsak a vendégek elhelyezkedését, az ételek és az italokat, hanem az öltözködést is magába foglalja.

A férfiak egy kicsit könnyebb helyzetben vannak, hiszen az öltöny vagy a szmoking tökéletesen megfelel az elvárásoknak, de a hölgyeknek egy fokkal nehezebb dolguk van. Ott vannak például a ruhák, amik lehetnek egyszerűek, habos-babos modellek, fehérek, tört fehérek, sőt, akár rózsaszínűek is.

A ruha mellé gondoskodni kell a megfelelő cipőkről, valamint az esküvői hajdíszekről is. Ebbe beletartozik a tiara, a csatok és a fátyol, bár mindenki másként álmodja meg a kedvenc frizuráját. Ezután jöhet a sminkes és a fotós, majd indulhatunk is.