Az energetikai tanúsítvány ára nem drága
Az energetikai tanúsítvány ára nem drága

Tisztában van Ön azzal, hogy az ingatlanja az energiafelhasználás szempontjából melyik kategória közé sorolható? Ha még nem, akkor most itt az ideje megtudni, ami egyszerű, hiszen az energetikai tanúsítvány ára elégedettséget csal minden ember arcára, az elkészülési folyamata pedig rendkívül gyorsan történik.

A tanúsítvány egy olyan skálán váltakozik, ami A-tól egészen az I pontig terjed, a cél pedig a C pont elérése, mivel az igazolja az elfogadható és megfelelő szintet.

Bár első hangzásra nem tűnik valami fontosnak az eladó fél számára, azonban az energetikai fogyasztás mértéke meghatároz egy bizonyos rangsort, ami az eladni kívánt lakás piaci értékét nagyban befolyásolja, pozitív vagy negatív irányba terelve azt.

Az energetikai tanúsítvány ára magába foglalja azokat az infókat, amelyek a felmérés során derülnek ki, idetartozik a fűtési rendszer, a nyílászárók elhelyezkedése, a hőmérséklet állapota, valamint olyan javaslatok megjelenítése, amelyek szükségesek az ideális otthoni légkör megteremtéséhez.