elektromos kerékpár

A környezettudatosságra és egészséges életmód elérésére az egyik lehetséges megoldás a biciklivel való közlekedés. Az elektromos kerékpár népszerűsége növekedő tendenciát mutat, ez a közlekedési eszköz kiválóan alkalmazható a városokban, az ingázás során, a kirándulások és a sporttevékenységek esetében is. A berguson.hu webáruházban fellelhető elektromos kerékpár modellek között, mindenki meg fogja találni azt, amit keres.

A webshop kizárólag minőségi termékeket forgalmaz, beszerezhetőek itt olyan neves cégek biciklijei, mint amilyen a Gepida, az M-Bike, az Adriatica, a Neuzer, a Winora, a Kellys, a Hercules, a Cube, a CTM, a Giant, a Merida, a KTM és a Thomson. A városi közlekedésre alkalmas kialakítású darabok változatos kiegészítőkkel vannak gyárilag felszerelve. Megoldható velük nemcsak a munkába menetel, hanem a bevásárlás is. Az országúti modellekkel nagyobb távolság tehető meg, jelentősebb sebességgel egyetlen feltöltéssel, ezek hosszabb távok megtételére vannak előállítva. Az elektromos kerékpár kategória felhozatalából a választás a motor, a hajtás, az akkumulátor, a nyomaték és az egyéb technikai megoldások ismeretében javasolt. A webhelyen a hagyományos pedálmeghajtású kerékpár is megtalálható, ugyancsak többféle kivitelben, legyen szó női, férfi vagy gyermekbiciklikről. Az MTB változatok ideálisak a hegyekben való túrázásra, mivel könnyedén legyőzhetőek velük az adott terepakadályok.

Az MTB fully típusok továbbfejlesztettek, nemcsak első teleszkópjuk van, de fel vannak szerelve hátsó rugóval is, így jóval kényelmesebbek. Mindennapos használatra kiválóak a városi bevetésre kialakított kétkerekű járgányok, ezek teljesen felszereltek, eleve csomagtartóval, sárvédővel, világítással és kitámasztóval ellátva kerülnek forgalomba. Különlegesek a fat bike-ok, ezeken a gumi kétszer olyan széles, mint a hagyományos felni. Bármilyen kerékpár érdekli a shopba látogatót, minden fontos paramétert meg fog találni online, az összes darabról, ami megkönnyíti a választást.