Easy Clean szőnyeg

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legtöbb háziasszony olyan otthoni felületekről és berendezésekről álmodik, amelyeket könnyű tisztán tartani, hiszen a rengeteg egyéb teendő mellett, a takarítás sok időt és energiát képes felemészteni a nap során.

Az egyszerűen tisztítható szőnyegek, közismertebb nevükön az Easy Clean típusok, minden túlzás nélkül a legszebb ajándéknak számítanak egy olyan hölgynek, aki a napjainak legtöbb részét a háztartásbeli munkákkal tölti.

A legújabb technológiának hála, a szóban forgó termékek úgy lettek megalkotva, hogy a felületükre, egy szinte láthatatlan réteg épül rá, amit nagyon egyszerű tisztán tartani. A különleges anyaggal kezelt szövetszálak így egyetlen mozdulattal lemoshatóak, hiszen a szennyeződés nem tud beszívódni a szőnyegbe, hanem annak felületén marad, amit egy nedves törlőkendővel könnyen eltávolíthatunk.

Azoknak a nagycsaládosoknak, ahol a népes gyereksereg mellett, még kisállatok is élnek, a könnyen tisztítható szőnyegek áldást jelentenek, hiszen rengeteg időt és energiát megspórol a háziasszonynak.