autós kamera

Sokat vagyunk úton, vannak, akik távolabb dolgoznak a lakhelyüktől, mások a messze élő rokonaikat, családtagjaikat látogatják rendszeresen. Jó, ha van felszerelve egy autós kamera a személygépkocsiba, ami képes rögzíteni minden eseményt, mert az úton váratlan történések is előfordulhatnak, amiket utólag elég nehéz rekonstruálni.

Ha az Ön gépkocsijában még nincs ilyen okos gépezet, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egyet! Ezt megteheti a mindentolcson.hu webáruházban, ahol a háromkamerás autós eseményrögzítő 62%-os árkedvezménnyel kapható. A készülék magyar menüvel rendelkezik, ráadásul 3 kamerája van, így minden rögzíthető vele.

Az egyik az előttünk lévő utat, a másik az utasteret veszi, míg a harmadik a mögöttünk jövő forgalmat figyeli. Az elülső kamera FULL HD 1080P, a belső és a hátsó pedig 720P felbontású. A taxisok autójából egyszerűen nélkülözhetetlen ez az autós kamera, hiszen a biztonságukat szerzik be ezzel. A honlapon rövid videók is megtekinthetőek az autós kamera működéséről.