ásvány karkötő

Az egészség minden embernek fontos. Van, aki a homeopátiás termékektől várja a változást, mások étrend kiegészítőkkel és vitaminokkal igyekeznek egészségesek maradni. Vannak azonban olyan élethelyzetek, illetve testi, lelki és szellemi állapotok, amikor a segítségére lehetnek az ásványok is. A csakrát tisztító ásvány karkötő szerepe nagyobb, mint az gondolná! Viselőjének helyre tud billeni az energiamezőjét, ezáltal megújult erőre kap. Egy ásvány karkötő a jótékony hatásai mellett, stílusában is mutatós kiegészítő, ami az öltözékének bármilyen alkalommal kedves kísérője lehet.

Hogy milyen ásvány karkötő mellett dönt, több okból vizsgálva is változatos feladat. Hogy miért? Mert egy általunk kézzel készített ékszer hatni képes a testre, a lélekre, a szellemre, nem utolsósorban pedig a csillagjeggyel járó tulajdonságokra. Egy dolog azonban biztos, az ásvány karkötő rosszat nem csinál, tehát csakis pozitív előnyökre számíthat. Ha nem is hisz abban, hogy egy csuklón díszelgő ékszer képes ilyesmire, akkor is választhatja a terméket szép megmunkálása és páratlan stílusa miatt.

A BBH Inspiration ásvány karkötő felhozatalában minden színű kő megtalálható, többnyire csiszolt gyöngy alakban, nemesfém medálokkal és más apróságokkal tarkítva. Kedvére válogathat az ametiszt, jáspis, holdkő, hegyikristály, jáde, korall, lazurit, obszidián, türkiz, rózsakvarc és még sok más remek típus közül. Nagyon népszerűek az anya-lánya karkötők is, amelyek páratlan kapcsolatot képesek szimbolizálni és akár anyák napi ajándékként is megállják a helyüket.

Rengeteg akciót szoktunk meghirdetni, így vonzó áron szerezheti be az ásvány karkötő változatokat nemcsak saját célra, hanem születésnapi, névnapi, karácsonyi meglepetésként egyaránt. A válogatott alapanyagokból készült ékszerek, kiegészítők között Swarovski és cirkónium kristályokkal kirakott modellek is kaphatóak, amelyek modern, ugyanakkor antik stílust lopnak be az alkalmi vagy hétköznapi outfitbe. Rendelje meg tőlünk mielőbb a kiszemelt ásvány karkötőt!