Az álló ventilátor jól fog a nyári hőségben

A tavasz közeledtének általában mindenki örül, hiszen kétségtelenül jobb hangulatú, mint a rövid, hideg nappalok és a hosszú téli éjszakák. Ezeknek is megvan a varázsa, de egy idő után már vágyik az ember a több fény, a meleg után. Ezzel együtt persze jönnek a túlságosan is emelt hőmérsékletű napok, amelyeket valahogy túl kell élni.

Gyakran az álló ventilátor hozza el az optimális megoldást, hiszen hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Kiváló minőségének köszönhetően nagy helyet is le tud hűteni, akár 3000 m3 levegőt is felfrissíthet egyetlen óra alatt. A működése természetesen állítható, három különböző sebesség választható, annak függvényében, hogy mekkora a meleg az adott helyiségben, illetve ki mennyire szeretné lehűteni az otthona levegőjét. Igény szerint lehet a dőlésszögén is lehet változtatni, négy különböző pozícióban.

Mindezek mellett fontos az is, hogy nem egy nagy, robosztus, formátlan álló ventilátor fogja barátságtalanná tenni a lakás kinézetét, hiszen a megalkotók a külsőre is figyeltek.