Autómentés Budapest
Autómentés Budapest

Az élet során számos olyan szituáció adódhat, amikor egy személygépkocsi valamilyen okból meghibásodik. A fővárosi lakosoknak nem kell pánikba esniük, ugyanis autómentés Budapest területén is elérhető.

Tulajdonképpen a www.automentes112.hu weboldal az ország bármelyik szegletében elvállal szállításokat, sőt, ha szükséges, külföldön is besegít. Az autómentés Budapest vidékén nem csupán olyan esetekben igényelhető, amikor egy autó lerobban, hanem akkor is, ha éppen még nincs az adott jármű a forgalomba beíratva.

Továbbá a vállalat olyan esetekben is segítő kezet nyújt, ha valaki az autójában hagyta a kocsikulcsot. Ugyanakkor tudni kell azt is, hogy nem csupán átlagos személygépkocsik elvitelét képes kivitelezni, hanem kisebb teherautókét, lakókocsikét, sőt, motorbiciklikét is.

Az Autómentés 112 cég az év minden napján, bármelyik órában riasztható. Így akkor sem kell aggódni, ha egy ünnepnapon robban le az alkalmatosság. Autómentés Budapest és egyéb települések lakosainak is rendelkezésére áll.