Nagykonyhai gáztűzhely

Az utóbbi évek gasztronómiai fejlődésével igyekszenek a gyártók lépést tartani, hogy az ügyfeleik megtalálják a számukra megfelelő árucikkeket. Az ipari konyhai gépek között nagyon, keresett az vásárlók körében a nagykonyhai gáztűzhely. Természetesen vannak elektromos tűzhelyek is.

A forgalmazó, a tanácsadás révén segítséget nyújt a megfelelő nagykonyhai gáztűzhely kiválasztásában, az épületgépészek és a szakiparosok (festők, mázolók, asztalosok, villanyszerelők, stb.) együttműködésével sikeresen kivitelezi az ügyfél elképzeléseit.

A vállalat a 3D tervező programban való megtervezéstől kezdve a gép beszereléséig, az egész munkafolyamatban részt vesz, amennyiben igény van rá. Az olasz design alapján készült nagykonyhai gáztűzhely bármelyik étteremben, hotelben, kifőzdében, sőt, főzőiskolában vagy látványkonyhában megállja a helyét. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett a minőségi anyagok használatára, mint például a rozsdamentes acél. Blokkba építhető, de asztali változatban egyaránt kapható.