ablaktisztító lehúzó

Ha szeretné az üvegfelületek pucolását megkönnyíteni, akkor mindenképpen szerezze be ezt a remek eszközt! Az ablaktisztító lehúzó többfunkciós típusban is megvásárolható, ami azt jelenti, hogy folyadékadagoló is egyben. A nyelét megtöltheti vízzel, illetve bármilyen tisztítószerrel.

A fej szilikonból készül, ezáltal csíkmentes eredményt garantál. Ezt a praktikus terméket kifejezetten könnyű összeszerelni és használni. A teleszkópos nyéllel ellátott verziónak is megvan a maga előnye. Mivel kihúzható, ezért a magasban lévő felületek is egyszerűen elérhetőek a segítségével. Az ablaktisztító lehúzó fogantyúja puha szivacsos, ennek köszönhetően kényelmes a fogása. Nemcsak a lakásban, hanem a kocsi mosásakor is jól jöhet. Az alkalmazásával nem kell majd megerőltető mozdulatokat tenni azért, hogy elérje a jármű szélvédőjének minden részét.

Összecsukható, ebből kifolyólag a tárolása nem okoz különösebb problémát. Az ablaktisztító lehúzó az interneten keresztül is megrendelhető, így a beszerzését illetően igazán nem lesz nehéz dolga.