Schönbrunni állatkert
Schönbrunni állatkert

Az osztrák főváros azoknak is biztos tetszeni fog, akik imádják az állatokat, hiszen ezzel a témával kapcsolatosan is találhatnak programokat az érdeklődők. Példának okáért, a Schönbrunni állatkert, Bécsben járva nem érdemes kihagyni.

A látogatóknak érdemes azt is megnézniük, hogy mikor van etetés a kertben, mert így jobban megfigyelhetik az egyes fajok viselkedését. Arra is ügyelni kell, hogy zárás előtt maximum fél órával engedi be a Schönbrunni állatkert a vendégeket, hiszen idő szükséges az állatok és a növények megtekintésére.

Jelenleg a parkban körülbelül hétszázféle állat képviseltetni magát, tehát a látogatóknak lesz mit nézniük. További előnyt jelent, hogy a parkban sokféle belépőt lehet vásárolni, ezért anyagi tekintetben sem lesz probléma a Schönbrunni állatkert meglátogatása.

Tehát, ha Ön az Euro-Travel Utazási Iroda segítségével eljutott Bécsbe, akkor a kastély meglátogatása után feltétlenül ejtse útba az állatkertet is, mert semmiképpen nem szabad kihagyni ezt a helyet, főleg az állatok kedvelőinek.