Sarokcsiszoló

Van egy tippünk, ha otthoni barkácsgépet szeretne venni. Látogasson el az lpv.hu weboldalára, mert innen bármikor vásárolható sarokcsiszoló! Nagy a teherbírása, ezért hosszasan lehet vele dolgozni. Függőlegesen és vízszintesen is használható.

Van rajta bekapcsolásgátló, tehát nem kell attól félnie, hogy véletlenszerűen elindul és sérülést okoz. Magas teljesítményt nyújt, ennélfogva a nehezebb munkákat is el lehet vele végezni. A sarokcsiszoló segítségével könnyen darabolhatóak a járólapok, a csempék és a téglák. 3 méteres kábellel rendelkezik, ezért egyszerű a vele történő dolgozás.

Jár hozzá egy fő- és egy pótmarkolat. Mivel a tömege csupán 2,5 kilogramm, ennélfogva nem okoz nehézséget a használata. 3.000-12.000/perces fordulatszámmal működtethető.

A honlapról komplett csomagban vehető meg, amiben található vágókorong, védőtakaró, pótmarkolat, befogókulcs és még sok más kiegészítő is. A sarokcsiszoló kiváló minőségben kerülhet bele a virtuális kosárba. Az ára is eléggé kedvező, éppen ezért megéri a megvásárlása mellett dönteni.