Salgó polc

Mindenkinek vannak olyan dolgai, amit nem mindennap használ, viszont esetenként szükség van rájuk. Akár háztartásban vagy gyárak raktáraiban történik a tárolás, illetve raktározás, egy megfelelő minőségű anyagból készült Salgó polc nagyszerű megoldást kínál.

Mikor elkezdték gyártani ezeket a remek termékeket csak a hagyományos csavarkötéses változatok voltak ismertek. Ezeknél a típusoknál a polcokat csavarok rögzítették az oszlopokhoz, a stabilitást pedig sarokelemek segítették. Nem volt túl egyszerű az összeszerelésük, és ha véletlenül át kellett helyezni a kellékeket az elég sok időt vett igénybe.

Manapság a praktikusságának, valamint a kedvező ár-érték arányának köszönhetően, egyre inkább a csavarmentes Salgó polc lett a keresettebb. Az ilyen típusok a tartó kerethez pattintva illeszthetőek a helyükre.

Rendkívül rövid idő alatt, szakértő segítsége nélkül is összerakhatóak. Érdemes megemlíteni, hogy bár nem lehet panasz a csavaros darabok teherbírására sem, mégis 15%-kal kevesebb, mint a csavarmentes salgó polc változatoké. Ez utóbbi teherbírása elérheti akár a 145-640 kg-ot is.