reagalit hatása

A jáspis család kristályának mágneses és friss színei a színes nyár és a boldog napok illatát hordozzák. A csillogása pedig a türkiz gyengédségére emlékeztet. A szakértők szerint, a reagalit hatása a stabilitásban nyilvánul meg. Támogatja az elmét, a lelket és a testet, tisztaságot, belső békét, nyugalmat és együttérzést biztosít. Ha valaki úgy érzi, hogy mentális stressz alatt áll és szenved a hatásaitól, ez a kő különösen alkalmas számára, mivel hozzájárul a teljesség és a nyugalom érzésének eléréséhez.

A reagalit hatása és gyengéd energetikai tulajdonságai, hogy megnyugtat a szorongás és a depresszió idején. A kő és a meditáció segítségével bárki visszatérhet a természetes lelkiállapotba, a szorongás és a depresszió árnyékai nélkül. Helyezzük a szívünkre, amikor a tengerparton fekszünk, hogy összekapcsolódjunk a tenger energiájával. Ilyen módon a reagalit örömet és lelki békét hoz nekünk. Sokan azt mondják, hogy ezt a követ a sámánok használták a különböző jóslásokhoz. A reagalit hatásait a fő csakrákkal is összefüggésbe hozzák.

A jáspis hatása az ember egészségére

A széles körben elterjedt követ a gyűjtők és az ékszerkészítők egyaránt keresik. Képes természetes módon támogatni számos betegségből való felépülést és javítani az érzelmi szféra működését. Gyakran nevezik „minden kövek anyjának”. Ez a név nem véletlen, mivel kiderült, hogy a jáspis hatása rendkívül széles és ugyanakkor nagyon pozitív az emberre. Mindenekelőtt megszünteti a stresszt és növeli a vágyat arra, hogy megállapodjunk az életben, vagyis elszakadjunk a változékonyságtól és elfogadjunk egy bizonyos hozzáállást.

Derűt hoz, elősegíti a családalapítást és a kapcsolatok harmonizálását. A jáspis hatása, hogy megszünteti a negatív energiákat, erősíti a testet különböző területeken és segít az idő szervezésében. Kiváló talizmán, mivel javítja az energiát otthon és a munkahelyen egyaránt. A médiumok és a spirituális fejlődéssel foglalkozók gyakran használják, mivel képes fokozni az extraszenzoros érzékelést. A jáspis hatásainak tulajdonítják, hogy gyógyítja a látást, a májbetegségeket és jelentősen erősíti az immunrendszert.