Posta doboz

A küldemények postán történő feladása nagy kockázatot rejt magában. Előfordulhat, hogy a csomag megsérül a kézbesítés közben, ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ezt a rizikót minimalizáljuk.

A posta doboz erre a célra szolgál. Az összehajtogatását követően bármilyen termék belerakható. Sőt, a tetején egy olyan rekesz is található, ahová egy levél helyezhető el. Így nem kell attól tartani, hogy a csomagban való mozgás miatt meggyűrődik.

A posta doboz háromféle méretben szerezhető be. A legtöbben az A4 méret mellett döntenek, hiszen ez igazán széleskörűen használható. A karton strapabíró, tehát védelmet nyújt a karcolások és a sérülések ellen.

A diszkréció is fontos szerepet játszik, hiszen a posta doboz tapintatosan elrejti a tartalmát. Alacsony árért cserébe rendelhető meg a Zalapack weboldaláról. Egyszerre minimum 5 darabot kell belőle vásárolni. A posta doboz általában nagyon hamar megérkezik, tehát akkor is megrendelhető, ha valakinek rövid időn belül szüksége lenne rá.