Milyen legyen a strandtörölköző?
Milyen legyen a strandtörölköző?

Érdekes megfigyelni, egy fürdőző helyiségben, hogy ki milyen felszereléssel érkezik. A strandtörölköző árulkodó jele lehet annak, hogy kivel van dolga az embernek. A lányok körében nagyon kedveltek az állatfigurás, rózsaszín vagy éppen rajzfilmfigurás törölközők.Ez egy bizonyos korig meg is érthető.

Viszont, amikor ilyen típusú strandtörölköző van egy harmincéves nő kezében, akkor lehet gyanakodni arra, hogy valószínűleg a lányáé vagy esetleg még mindig a tini korát éli az illető. A divatot követő hölgyek ízlését a strandtörölköző is tükrözi. Általában figyelnek arra, hogy a fürdőruhával, illetve a strandtáskájukkal harmonizáljon a kiválasztott darab.

Az összhang ereje a figyelem felkeltésben is hatékonyan működik. A visszafogott strandolóknak valószínűleg szolid színű és mintájú strandtörölköző bújik meg a táskájukban. Ők is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy jó minőségű anyagból készült törölközőt válasszanak maguknak. Leginkább a kényelem fontos a számukra, nem pedig a kirívó stílus.