A nagyimobil használata egyszerű
A nagyimobil használata egyszerű

Egy nagyszülő számára talán nincs is annál fontosabb, mint mindennap tudjon beszélni néhány percet az unokákkal. A mai modern technika segítségével ez már megoldható.

Mivel az idősebb generáció már nehezen tanulja meg a modern eszközök kezelését, kifejlesztettek számukra egy egyszerű telefonkészüléket. A nagyimobil névre hallgató eszköz, tulajdonképpen a legelső generációs mobiltelefonok modernebb változata. Kizárólag telefonálásra, esetleg SMS írásra alkalmas.

Megszabadították minden extra funkciótól, hiszen úgyis csak kapcsolattartásra kell. Van még más különbség is a nagyimobil és mai modern telefonok között. Mivel idős emberek számára lett készítve ez a készülék, figyelembe vették azt is a gyártók, hogy a felhasználók között sokan lehetnek gyengén látók.

Ezért a szokásosnál nagyobb méretű gombokkal és kijelzővel látták el ezeket a termékeket. Ezeket leszámítva, a nagyimobil egy egyszerű maroktelefon, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy a nagyszülők mindennap beszélgethessenek az unokákkal és a család más tagjaival.