Nádasdy Vár
Nádasdy Vár

Aki Sárvárra látogat, annak semmiképpen nem szabad kihagyni a Nádasdy vár megtekintését! Különösen, ha július második felében érkezik valaki ide, ugyanis ilyenkor kerül megrendezésre a Nádasdy Történelmi Fesztivál, aminek természetesen a Nádasdy vár ad színteret.

Az idén hetedik alkalommal megszervezett Fesztivál július 17-22 között fog lezajlódni, amin ha szeretne részt venni, akkor a Szallaskeres.hu weboldalon máris foglalhat egy kellemes szobát vagy apartmant. Érdemes minél hamarabb szállást keresni, mert a Nádasdy Történelmi Fesztivál igen nagy érdeklődésnek örvend.

Egyik legkedveltebb programja a Báthory Lakoma, ami minden évben a Fesztivál nyitó mozdulata, így ilyenkor a csodás vár nemcsak múzeumként funkcionál, hanem egyedülálló gasztronómiai élményeket is nyújt. 2016-ban például a keleties ízekkel ismerkedhetünk meg, korabeli környezetben a Nádasdy Vár bástyájában. Kattintson a Szallaskeres.hu honlapra, hogy igényeinek megfelelő szálláshelyen tölthessen el néhány kellemes, történelmi napot!