Biztonságos műanyag nyilászárók
Biztonságos műanyag nyilászáró

Önnel is biztos megtörtént már a saját lakásában vagy az albérletben, hogy naponta kellett port törölni, porszívózni, takarítani. Egyszerűen nem értette, honnan is jön az a sok por, hogyha rendszeresen eltünteti.

Az ablakok csukva, ritkán szellőztet, mégis hamar porossá válnak a bútorok. Ennek a nem mellékes kényelmetlenségnek a megoldója egy kiváló minőségű műanyag nyílászáró. Sokan régi vagy nem megfelelő ablakokat használnak, ahol könnyen begyűlhet a por a szabadból.

Ezeket most nem úgy kell érteni, hogy öklömnyi lyukak tátongnak az ablak mellett, elég a porszemeknek szemmel nem látható, apró nyílások és napok alatt megtöltik otthonát a kellemetlen porral. Egy jó ablak remekül szigetel, így nemcsak a hideget, hanem a háziasszonyok örök ellenségét, a port is a lakáson kívül tartják.

Egy jó műanyag nyílászáró beszerzésével, akár napokra is elfelejtheti a kellemetlen portörlés gyötrelmeit. Egy remek szerkezetű nyílászárót letakarítani is élvezet, hiszen pár mozdulattal áttörülhetjük és a kosznak nyoma sem lesz.