mosószappan reszelék

Elsősorban azt kell megemlíteni, hogy számos szintetikus anyagtól eltérően, tökéletesen lebomlik a vízben. A mosószappan reszelék felhasználásával előállított tisztítószert már nagyon régen ismerik és alkalmazzák az emberek. Gépi mosáshoz kifejezetten jó döntésnek bizonyul.

Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért érzékeny bőrű emberek is használhatják. Az üzletekből környezetkímélő csomagolásban is beszerezheti, ha nincs kedve a reszeléssel bajlódni. A mosószappan reszelék feloldása 40 foknál alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás esetén erősen ajánlott. Kimondottan selymes, jó állagú gél készíthető belőle, ami teljesen feloldódik a vízben, így nem kell amiatt aggódni, hogy lerakódásokat képez a gépben.

Keverhet hozzá mosószódát, illóolajat és fehérítő sót is. Fertőtlenítés céljából, a készítményt ajánlott néhány csepp teafaolajjal felturbózni. A mosószappan reszelék bőrkímélő hatása és vegyszermentessége miatt, rendkívül népszerű a felhasználók körében. Ha eddig még nem próbálta ki, akkor tegye meg mihamarabb!