Prémium anyaghasználat

Ismét egy izgalmas kínai gyártó kínálja portékáját. Hatalmas kijelzővel, jól szerepelő akkumulátoridővel és kiváló kamerával a Meizu telefon egyre jobban kezd elterjedni nálunk is, hiszen olyan technológiát kínál, amire minden felhasználó szívesen lecsap.

Az a helyzet, hogy egyre többen kezdik otthagyni az ismertebb cégek termékein, mondván, hogy annyival úgy sem kapnak többet, mint amit egy kínai telefon tud adni.

Valljuk be őszintén, hogy sok esetben ez igaz is. Mivel minden gyártó készüléke szinte Kínában kerül összerakásra, ezért magától értetődik, hogy a kínaiak részére nagyon olcsón megvalósíthatóvá váltak a különböző technológiák, amiket nagymennyiségben képesek minőségien előállítani.

A Meizu telefon használatával kényelmes lesz az internetezés, az imponálóan kellemes méretű kijelzőn igazán pontos és kényelmes lesz a gépelés. Egy hosszabb út során még egy-két film megnézése sem lesz akadály, mert a Meizu telefon nem fog lemerülni. Amikor szabadidejében kiszabadul végre a négy fal közül, akkor remek képeket készíthet a készülékkel.