méhtelep
A Méhes Hulladék tatabányai és oroszlányi telephelyein vasat, színesfémet, elektronikai hulladékot és akkumulátorokat is vásárolnak fel cégektől és magánszemélyektől. A méhtelep minden szükséges szerszámmal rendelkezik ahhoz, hogy a munkáját tökéletesen el tudja végezni.
Nyilván idetartozik az is, hogy olyan szakavatott csapat várja az érdeklődőket és ügyfeleket, akik segítőkészek, rutinosak és a tisztességes ügyintézésre törekszenek. A méhtelep az ipari termelő cégek részére különböző megoldásokat nyújt a keletkező hulladékok elszállítására.

Mindig számíthatnak a Méhes Hulladék szolgáltatásaira az önkormányzatok, vállalkozások, egyéb szervezetek akkor, amikor a felgyülemlett, hasznosítható hulladéknak az elszállítása a cél. Egy nagyon fontos előny a méhtelep esetében, hogy komolyan veszi a környezetvédelmi normákat és a 21. századi jogszabályoknak megfelelően végzi a munkáját. Mindezt nyilván a természet fogja a leginkább meghálálni.
Akkor is meg tudja mutatni, hogy mennyire segítőkész a méhtelep, amikor a szükséges adminisztratív feladatok jogszerű elvégzéséről van szó. A kollégák tanácsokkal is szolgálnak és rendelkezésre állnak a hulladékok megfelelő és takarékos gyűjtését illetően, aminek köszönhetően a cégek sok pénzt és még több időt tudnak megtakarítani ezáltal.

Kedvező használt akkumulátor átvételi ár és még mindig első helyen van a környezetvédelem

Amint arra már kitért a cikk, a Méhes Hulladék mindig is a környezetvédelem elkötelezett híve volt. Tudják a mesterek, hogy a hulladék visszanyerés elősegíti a nyersanyagok és az energia takarékos felhasználását és a környezet védelmét. Amellett, hogy a használt akkumulátor átvételi ár reális, ez is egy óriási előny itt.
Legyen szó bármilyen munkafolyamatról, első helyen a természet áll. Nem szabad megfeledkezni arról a pozitívumról sem, hogy a másodlagos nyersanyagok feldolgozásával az elsődleges feldolgozáshoz viszonyítva nagymértékű energia megtakarítás érhető el. Mindez, illetve az alacsony használt akkumulátor átvételi ár, a legfőbb előnyöknek számítanak ebben az esetben.