LEGO Disney

A közhiedelemmel ellentétben, nemcsak a kisfiúk szeretnek legózni. Mivel ma már rengeteg olyan szett kapható, ami a kislányoknak is megfelelő, ezért hatalmas érdeklődés tapasztalható a gyártó termékei iránt.

A LEGO Disney igen szórakoztató, tehát a csöppségek szívesen játszanak vele. Főleg a gyereksorozatok története alapján készített szettek számítanak népszerűnek. Például évek óta nem csillapodik a Jégvarázs mánia, a benne szereplő különleges hercegnőknek köszönhetően.

A LEGO Disney kollekciójában a régebbi filmek főhősei is megtalálhatóak. Például Jázmin palotája számít az egyik legkedveltebb terméknek a kislányok körében. Nagyon szép Ariel tengeralatti birodalma is. Hamupipőke kastélya szintén képes arra, hogy elvarázsolja a leányzókat, ezért igazi élményt jelent az összerakása.

A LEGO Disney megálmodta a Szépség és a Szörnyetegben szereplő Belle rezidenciáját is. Az Aranyhaj nagy napját bemutató kollekció is sokszor kerül bele a szülők kosarába. A szettek remek ajándéknak bizonyulnak, hiszen a gyerekek biztosan örülnek majd nekik.