Kristály váza

Mit tehetünk, ha nem tudjuk eldönteni, hogy mit vegyünk ajándékba az egyik ismerősünknek? Menjünk fel a White Crystal oldalára és válogassunk a gyönyörű kollekcióból! A kristály váza szinte bárhol jól mutat, ezért a hölgyek esetében remek ötletnek bizonyul a megvásárlása.

A szépségének köszönhetően, képes uralni a teret. Különösen jól néz ki, ha egy gyönyörű virágcsokor van benne. Többféle típusban lehetséges a megrendelése. Nem járunk rosszul a hosszúkás kristály váza megvásárlásával sem.

Keresettnek számít a gömb alakú típus is. Mindegyik terméken van gravírozás, ami különösen jól néz ki. A legtöbbször virágok és nonfiguratív minták szerepelnek a felületen. Az ár elsősorban a mérettől és a kidolgozottságtól függ, tehát rajtunk múlik, hogy mennyi pénzt akarunk a rendelésre szánni.

Velúr díszdobozt is rendelhetünk hozzá az internetről, így nem kell tartanunk az esetleges megrongálódástól az ajándékozás előtt. Az ünnepeltnek egészen biztosan tetszeni fog a mutatós kristály váza és köszönetet fog mondani érte.