körömcsiszoló

Inkább a hölgyek kiváltsága a manikűr, a műköröm és a lakkozás. Ilyenkor formázáshoz szükséges a körömcsiszoló, ami multifunkciós, vagyis többféle anyagot is képes leszedni a különböző csiszolófejekkel. A legegyszerűbb, ha veszünk egy szettet, ami tartalmazza a gépet, az ahhoz való kiegészítőkkel együtt, így akár otthon mi is képesek leszünk megformázni a körmeinket vagy manikűrt csinálni.

Egy efféle géphez tartozó körömcsiszoló fej többféle alapanyagból készülhet, például lehet gyémánt, kerámia, karbid vagy kő. Mindnek más a keménysége, emiatt is van, hogy több mindenre alkalmazhatjuk. Például nemcsak a kézen, hanem a lábon lévő körmeinket is megformázhatjuk vele, megalkothatjuk vele a pedikűrt.

A készülék fordulatszáma szabályozható, olyanra állítjuk, amilyenre akarjuk, ha pedig nem vagyunk biztosak abban, hogy milyenre van szükségünk, kérdezzünk meg egy szakértőt! Érdemes körömcsiszolót használni, hiszen egyrész lerövidíti az időt, míg a manikűrt csináljuk, másrészt pedig kíméli a kezet és a bőrt, ha jól alkalmazzuk.