karos vágógép

A legtöbb variáció acéllemezből készült késsel van felszerelve, ezért tökéletes munkavégzést eredményez. A karos vágógép alkalmas otthoni és irodai célokra egyaránt. A segítségével egyszerre több lap méretezését kivitelezheti, ami jelentős mértékben felgyorsítja a munkafolyamatot, ezáltal időt takaríthat meg.

A pozitívumai közé sorolható, hogy a felületén jól láthatóak a kiemelt méretek. Ennek a tulajdonságának hála, egyszerűen és kényelmesen szabhatja a papírokat. A szerszám nyomórúddal és védőfedéllel van ellátva a biztonság érdekében.

Egyszerre maximum 10 lapot lehet belehelyezni. A karos vágógép maximális vágási hossza 300-460 mm. A csúszásmentes talpainak hála, vágás közben is biztosított a stabilitás.

A vásárlásakor a legjobb, ha tartalékpengéket is beszerez, hogy mindig kéznél legyenek arra az esetre, ha az eredeti valamilyen oknál fogva eltörik. A karos vágógép felhasználási területe kifejezetten széles, hiszen a tanároknak, az irodai dolgozóknak, a grafikusoknak és a kézműves boltok dolgozóinak egyaránt szükségük lehet rá.