Diszkontdepo

A Diszkontdepó weboldal népszerű termékeket forgalmaz, méghozzá kedvezőbb áron, mint ahogyan azokat az üzletekben árusítják, ezzel is hozzájárulva az exporttöbblet meglétéhez Magyarországon. Az oldal üzemeltetői folyamatosan bővítik a kínálatukat.

Jelenleg öltözködés, építkezés, felújítás, játék, házi kedvencek, műszaki cikkek, otthon, kert, sport, fitnesz kategóriában egyaránt forgalmaznak termékeket. Felnőttek, gyerekek, férfiak és nők itt egyaránt találnak maguknak valamit. A Diszkontdepó termékeinek árai bruttó árak, tehát tartalmazzák az áfát is.

Viszont a szállítási díjat nem, ami általában külön fel van tüntetve és annak függvényében változik, hogy a megvásárolt terméknek mekkora súlya van. A raktáron lévő árucikkek általában 2 munkanapon belül érkeznek meg, viszont ami nincs raktáron annak a kiszállítása akár öt napot is igénybe vehet. A Diszkontdepó csupán Magyarország területén vállalja a szállítást.

A termékeket vissza is veszik, de csak az eredeti csomagolásában, és ha nem hiányos. A Diszkontdepó ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amely hétfőtől péntekig 10 – 16 óra között hívható a 0630-243-5278 telefonszámon. Ugyanakkor a weboldalon levél küldésére is lehetőség van.

Ha valakinek kérdése van, itt nyugodtan írhat vagy telefonálhat, mert a Diszkontdepó munkatársai a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak. Amennyiben gyorsabban szeretné lebonyolítani a vásárlásait mindenképpen be kell regisztrálni az oldalon. A leghasznosabb tanács a Diszkontdepó internetes áruházzal kapcsolatosan talán az, hogy saját szemmel kell megtekinteni a kínálatot.

A Diszkontdepó minden egyes vásárlójával szerződést köt. A szerződéskötésnek viszont van egy nagyon szigorú feltétele mégpedig az, hogy 18 éven aluliakat nem szolgálnak ki. Ajánlott állandóan figyelemmel követni a webáruház folyamatosan bővülő kínálatát, ugyanis állandó akciókkal kecsegtetik vásárlókat, és így gyakran igencsak jelentős összeget lehet megtakarítani egy-egy terméken. Sőt, egy áráért akár kettőt is beszerezhet.