Sokak kedvence a Jégvarázs mese

A gyerekkort nemcsak a szép játékok, hosszú vakációk, kedves kis barátok teszik felejthetetlenné, hanem a varázslatos mesék is. A Jégvarázs mese valóban ilyen, hiszen egy olyan világba kalauzolja el a kis és nagy nézőket, ahol a jó nyer a rossz fölött, és amelyben az igazság nem maradhat elrejtve.

Az eredetileg “Frozen” címen bemutatott amerikai 3D-s animációs film 2013-ban jelent meg. Az izgalmas cselekmény egy hófödte királyságban zajlik. A főszereplői Elsa hercegnő és testvére, Anna, de olyan figurák is hozzájárulnak az nem mindennapi történethez, mint Olaf, a hóember, Kristoff, a hegyi ember vagy Hans, a jóképű herceg a szomszéd királyságból. A Jégvarázs mese izgalmas, mégis könnyed, tanulságos, de nem túlzottan drámai.

A testvéri összetartozásról szól, a barátság és a becsület győzelméről. Könnyen értelmezhető, ezért már az egészen kicsik is végigizgulhatják. Ezek fényében nem csoda, hogy a Jégvarázs mese igazi kasszasiker lett tengeren innen és túl.

A jól érthető és élvezhető történet mellett, ugyanakkor a film zenéje is hozzájárult a sikerhez. A gyerekek azonnal imádták, de a Jégvarázs mese sok felnőttet is leültetett a tévé elé. A jó hír pedig az, hogy a Jégvarázs 2 hamarosan debütál. Ha pedig a kicsik megszeretnek egy mesehőst, egészen biztosan olyan játékokat keresnek, amelyek őt ábrázolják.

Tehát a mese hatalmas sikere okot és alkalmat adott a gyártóknak Jégvarázs játékok készítésére. A figurák tényleg varázslatosak és egyediek, így az ezek alapján készült játékok is üde színfoltot hoztak a játékpiacra. A Jégvarázs mese olyan lebilincselő, hogy sokan szeretnének a főhősök bőrébe bújni. Nos, ha a bőrükbe nem is, a ruhájukba mindenképpen lehetséges, hiszen kaphatóak Elsa és Anna jelmezek, valamint parókák is.

A kiváló minőségű játékokon kívül, ilyen termékek is megrendelhetőek a jatekwebshop.eu webáruházból. A Jégvarázs mesének itt igazán pazar rész van szentelve, hiszen az ehhez kötődő játékok roppant nagy kínálatban kaphatóak. Lepje meg a gyermekét egy csodás babával, táskával vagy akár egy babakocsival!