járóka

Kisgyerek mellett rendkívül nehéz a házimunkát elvégezni. Sőt, bizonyos segédeszközök nélkül egyenesen lehetetlenné válik, mert úgy semmire sem lehet kellően odafigyelni, hogy közben folyamatosan a gyerkőcön kell tartani a szemünket. Tehát, ha nem szeretnénk, hogy belepje a házat a szennyes és a sok mosatlan edény, akkor például egy járóka felállításához feltétlenül helyet kell találjunk.

Ez nem korlátozza teljesen a kicsi mozgását, ugyanakkor biztonságos közeget teremt a számára, amíg mi gyorsan ellátunk 1-2 halaszthatatlan feladatot. Csak össze kell szerelni az útmutató szerint és máris bele lehet tenni a lurkót, akit már valószínű az is le fog foglalni egy ideig, hogy felfedezze, hová is került.

Persze azért jó, ha rejt még egy-két érdekességet a járóka, mert azzal még néhány percig kihúzhatjuk az általa nyert „szabadidőnket”. A kedvenc játékok, plüssök és képeskönyvek mindenképpen kerüljenek bele, de pár újdonság is jól jöhet, hogy a kisember tovább bírja a járóka biztonságos ölelésében.